Våra varumärken


Binero Group består av varumärkena Binero, Binero.Cloud och Binero Solutions.

Binero är ett bolag med lång erfarenhet och en stor kunskap av webbhotell- och domännamnsbranschen. Idag är Binero ett av de ledande webbhotellen i Sverige. Företaget har flera gånger belönats för sina tjänster, och bland annat utsetts till Sveriges bästa webbhotell av tidningen Internetworld två år i rad. Med hög stabilitet, en lättanvänd kontrollpanel och en pålitlig support har Binero gjort sig känt och ända sedan starten varit drivande i att utveckla webbhotellbranschen till det bättre. Bineros tjänster passar såväl små och medelstora företag som privatpersoner och föreningar.

Binero.Cloud är ett svenskt alternativ till de stora internationella molnleverantörerna. Med IaaS från Binero Cloud får du IT på kran, där kostnaden för IT kan följa utvecklingen av din verksamhet. En stor skillnad på vår molnlösning i förhållande till våra konkurrenter är den bredd vi kan erbjuda kunden utöver själva molntjänsten. Hos oss väljer man som kund själva vad man vill göra i egen regi och vad man vill att vi tar ansvar för. Vill man använda den som en ren IaaS tjänst där man själv tar ansvar för driften fungerar det bra. Vill man ta hjälp av våra konsulter för uppsättning, drift, övervakning och underhåll går det lika bra.

Binero Solutions erbjuder professionella och högpresterande IT-tjänster för det moderna företaget. Dessa tjänster utgår från två huvudsakliga produktområden. Vi erbjuder dels olika varianter av molninfrastruktur, inkl. colocation, samt bistår att hands-on anpassa företags konfiguration efter deras förutsättningar och önskningar. Vi levererar även klienttjänster, som går under namnet OnGuard, som effektiviserar företags IT-funktion på samma gång som företaget frigör resurser och teknisk kompetens till andra delar i sin organisation och verksamhet.