Våra varumärken


Binero Group består av bolagen Binero, Binero.Cloud, Crystone, ExternIT, Levonline, Servage och Space2u.

Binero

Binero är ett bolag med lång erfarenhet och en stor kunskap av webbhotell- och domännamnsbranschen. Idag är Binero ett av de ledande webbhotellen i Sverige. Företaget har flera gånger belönats för sina tjänster, och bland annat utsetts till Sveriges bästa webbhotell av tidningen Internetworld två år i rad. Med hög stabilitet, en lättanvänd kontrollpanel och en pålitlig support har Binero gjort sig känt och ända sedan starten varit drivande i att utveckla webbhotellbranschen till det bättre. Bineros tjänster passar såväl små och medelstora företag som privatpersoner och föreningar.

Binero.Cloud

Binero.Cloud är ett svenskt alternativ till de stora internationella molnleverantörerna. Med IaaS från Binero Cloud får du IT på kran, där kostnaden för IT kan följa utvecklingen av din verksamhet. En stor skillnad på vår molnlösning i förhållande till våra konkurrenter är den bredd vi kan erbjuda kunden utöver själva molntjänsten. Hos oss väljer man som kund själva vad man vill göra i egen regi och vad man vill att vi tar ansvar för. Vill man använda den som en ren IaaS tjänst där man själv tar ansvar för driften fungerar det bra. Vill man ta hjälp av våra konsulter för uppsättning, drift, övervakning och underhåll går det lika bra.

Crystone

Crystone är ett av nordens ledande tjänsteföretag inom webbhotell och hosting med 20 års erfarenhet. Bolagets kunder finns över hela världen och är såväl privatpersoner som föreningar och företag i alla storlekar. Med en hög teknisk kompetens, tillgänglighet och konkurrenskraftiga priser har Crystone säkrat sina kunders miljöer och satsningar. Crystones tjänster består av webbhotell, domännamn, VPS, colocation, dedikerad server, SEO Hosting och återförsäljarhosting.

ExternIT

ExternIT är en helhetsleverantör av IT-tjänster till företag i Sverige. ExternIT arbetar med kända varumärken och sätter en stolthet i att leverera den bästa lösningen vad gäller IT-drift för sina kunder. ExternIT erbjuder en mängd tjänster som inkluderar teknisk projektledning, IT-arkitekter, licenshantering, tekniker på plats, slutanvändarsupport på telefon och mail. Vid eventuell outsourcing av IT-tjänster drar ExternIT fördelar av övriga bolag inom Binero Group.

Levonline

Levonline är en kvalitetsfokuserad leverantör av högkvalitativa IT-tjänster. Genom ett toppmodernt sortiment av molnbaserade produkter och professionella tjänster ger Levonline kunden den tekniska tyngd som krävs för att lyfta dennes affär till nästa nivå! Levonline kan erbjuda både skräddarsydda och färdiga lösningar efter kundens specifika behov. Levonline levererar en modern, flexibel och kostnadseffektiv miljö till sina kunder.

Servage

Servage är ett internationellt tjänsteföretag inom webbhotell och hosting med många års erfarenhet. Bolagets kunder är såväl privatpersoner som företag. Med stor teknisk kompetens, tillgänglighet och attraktiva priser har Servage säkerställt sina kunders miljöer och affärer. Uppsättningen av tjänster består av webbhotell, domännamn, VPS, colocation, dedikerad server, SEO Hosting och återförsäljarhosting.

Space2u

Space2u har över 15 000 kunder och är ett av de ledande webbhotellen i Sverige. Med ett tydligt kundfokus och kompetent support som gjort Space2u till en av de mest profilerade företagen inom domän, webbhotell och driftslösningar. Space2u driftar allt från enklare hemsidor till stora lösningar för börsnoterade bolag.