Supporttekniker

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att bemanna vår support och arbeta med ärenden som kommer in via telefon och mail. Du och dina kollegor i supporten kommer arbeta i ett team som helt tar grepp om 1st linjen. Supporten hjälper även till med inköp av IT-relaterad hårdvara till våra kunder, antigen via kontakt med kunden direkt eller via någon av våra tekniker som finns ute hos våra kunder.
Supporten är våra kunders primära kontaktväg för eventuella incidenter och/eller förändringar i system så du kommer ha ett nära samarbete med tekniker för att boka upp kundbesök på plats för ärenden som inte går att lösa på distans med våra verktyg.
Då supporten hanterar det viktigaste vi har är det av yttersta vikt att alla kunder känner sig omhändertagna och får den hjälp de behöver på ett ansvarsfullt sätt med hög kvalité.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

– Support för våra kunder
– Beställning av IT-produkter
– Felsökning i olika system
– Proaktivt hjälpa våra kunder

Vi kan erbjuda

Hos oss på ExternIT får du de verktyg som behövs för att uppnå dina mål. Vi erbjuder våra medarbetare utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi strävar alltid efter att våra medarbetare ska fortsätta att utvecklas. Vi på ExternIT sitter i trivsamma och ljusa lokaler med en modern känsla. Vi med många tycker att ExternIT är ett skönt företag och arbetar aktivt med vår interna gemenskap. Vi anordnar regelbundet aktiviteter då vi träffas och umgås med kollegor under roliga och avslappnande former.

Vem är du?

Vi tror att du är en problemlösare ut i fingerspetsarna och har fallenhet för att hantera kundrelationer per telefon och mail.
Kompetensnivån hos våra kunders användare varierar, där av bör du vara pedagogiskt lagd. Vi siktar alltid på att ge den bästa servicen och det kan stundtals vara ett högt tempo, du bör därför vara stresstålig, kunna prioritera och ha många bollar i luften. Som person är du utåtriktad, positiv, har lätt för att arbeta i grupp, men även självständigt och driva egna projekt. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha ett starkt logiskt tänkande för att effektivt kunna felsöka och förebygga problem som kan uppkomma i systemen. Du har även en stor service- och ansvarskänsla.

Önskade kvalifikationer

  • Erfarenhet av arbete med teknisk support samt av att lösa inkommande ärenden självständigt.
  • God erfarenhet av att arbeta i Microsofts klientmiljöer såsom XP, Vista, Win7, Win 8 och Win 10.
  • Hög social förmåga med vilja att hjälpa människor

Meriterande men inget krav är:

  • Erfarenhet av att arbeta i Microsofts servermiljöer såsom Windows Server, AD och Exchange
  • Erfarenhet av att arbeta med affärs/ekonomisystem
  • Erfarenhet av ITIL
  • Erfarenhet och utbildning inom IT-branschen
  • Körkort

Om ExternIT

ExternIT som egen verksamhet såg dagens ljus 2008.

ExternIT ingår sedan tre år i koncernen Binero Group tillsammans med Binero, Binero.Cloud, Crystone, Levonline, Servage och Space2U.
Tillsammans är vi idag 150 anställda i Sverige och Tyskland.

Vi erbjuder branschens mest heltäckande produktportfölj inom hosting och online media. På Online Group kan vi dessutom erbjuda dig interna karriärsmöjligheter som ger dig en attraktiv utveckling under flera år.

ExternIT ingår i koncernens affärsområde Enterprise hosting med dedikerade tekniker i första hand fokuserade på Microsoft och användare. Vid outsourcing av IT tjänster drar vi fördelar av våra systerbolags stordrift. Vi kombinerar redundanta datorhallar, professionell hosting och färdigpaketerade online-applikationer. Oavsett om kunden vill ha Mac eller PC, central eller distribuerad lösning så kan ExternIT leverera det.

Sedan starten har ExternIT fokuserat på att vara helhetsleverantör av IT-tjänster till företag i Sverige. Vi arbetar med kända varumärken och rekommenderar endast det bästa åt våra kunder. Vårt primära fokus är företag i storlekarna 10 – 150 användare och vi finns representerade i de allra flesta branscher.

Anställningstyp

Provanställning

Anställningsgrad

Heltid

Arbetsplats/placeringsort

Alvik Strand, Stockholm

 

Ansök genom att skicka ditt CV samt personliga brev till jobb@binero.se