Senior driftstekniker

Är du Bineros nästa seniora driftstekniker?
Ansök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@binerogroup.com

Om jobbet

Binero kommer inom kort att lansera Binero.Cloud – Sveriges vassaste infrastrukturlösning (IaaS) i molnet. Lanseringen kommer ske från vårt egna, nybyggda state-of-the-art datacenter i Stockholm dit vi även skall flytta vår övriga verksamhet.

Vi söker nu en senior driftstekniker som blir en nyckelspelare i driftsteamet!

Som senior drifttekniker arbetar du med komplexa IT-frågor inom områden som storage, routing, firewalling, linux- och windows-drift, systemarkitektur och automatisering. Programmeringsvana är alltid ett stort plus (e.g. devops) men inte ett krav. Vidare innefattar tjänsten hantering av komplexa incidenter, felsökning, rådgivning till kollegor, projektledning och generell utveckling och förbättring av driftsmiljön och våra tjänster.

Du kan även komma att jobba med avancerade leveransuppdrag mot större kunder där du får sätta dig in i ett kundspecifikt behov och antingen designa och implementera en lösning, alternativt leverera enligt specifikation.

Kompetenser

Du har minst 3 års erfarenhet av:

– SAN, block liksom nfs/cifs

– Switching och nätverk (avancerad konfiguration)

– Routing (BGP, OSPF)

– Förståelse för OSI-modellen

– Djup förståelse för brandväggar

– VMware liksom virtualisering i stort

Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av:

– Open Stack

– CloudLinux

– F5

– IPsec VPN

Som person är du analytisk, initiativ- och ansvarstagande och förstår inte bara tekniken utan även affären. Du vill jobba med kvalitativa lösningar och är inte rädd för att gå utanför din egen komfortzon för att hänga med teknikutvecklingen och lära dig nya saker. Du vill gärna vara med och påverka och är inte rädd att komma med förbättringsförslag och nya idéer.

Varför Binero?

Hos Binero jobbar ett antal mycket kunniga medarbetare med en storskalig och komplex driftsmiljö. Du får chansen att lära dig mycket av dina kollegor liksom att samla på dig erfarenheter från det mesta inom IT. Binero står just nu inför en spännande resa där driftsmiljön skall konsolideras ihop med systerbolagen i vårt egna, helt nybyggda state-of-the-art datacenter i Stockholm samtidigt som nya tjänster skall levereras och kvaliteten bibehållas. Du får arbeta i en oerhört spännande driftsmiljö med modern teknik där upptid är a och o och där du har stora möjligheter att vara med och påverka verksamheten. Läs gärna mer om vår nya IaaS-satsning på binero.cloud!

Övriga förmåner och information

Vår anställda har friskvårdsbidrag samt pensions- och sjukförsäkring. Det bästa vi vet är när våra anställda växer i sina roller och till det ändamålet erbjuder vi möjligheten att delta i relevanta bransch-seminarier liksom (per överenskommelse) utbildningar och certifieringar. Självklart får alla tekniker som vill även tillgång till en egen server i något av våra datacenter liksom vassa arbetsredskap!

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Alviksstrand i Stockholm med mycket goda kommunikationer via tunnelbana, buss och tvärbana.

Ansök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@binerogroup.com