Säljare – Klient IT

Vill du tillhöra det vinnande laget, inspireras av de allra bästa spelarna och kamma hem stora vinster? Då är du den vi vill komplettera vårt team med. Var med och skapa magi och fortsätta bygget av Sveriges ledande hostingbolag tillsammans med människor som älskar sitt arbete. Vi har kul på jobbet och vill att just du ska trivas!

Vår värdegrund:

-Vi respekterar varandra
-Vi delar med oss av vår kunskap
-Vi uppmuntrar varandra när vi gjort något bra
-Vi stöttar varandra
-Vi firar när vi når framgångar!

 

Företagspresentation

Binero Solutions är specialister inom hosting, drift och klient- IT. Vi tillhandahåller tjänster både på plats hos kunden, i molnet eller via hybridlösningar.  Fokus ligger på säkerhet, tillgänglighet och flexibilitet som paketeras på ett enkelt och förståeligt sätt för kunden. Binero Solutions består av varumärkena Externit, Levonline, Crystone och Space2u. Tillsammans skapar vi ett unikt erbjudande med det bästa från våra egna datacenter kombinerat med cloudlösningar och infrastrukturlösningar med möjlighet att koppla samman lokala kontor direkt i molnet. Vi tillhandahåller med andra ord ett komplett utbud av IT-tjänster för såväl det lilla som det stora företaget, och erbjuder support både på plats hos kunden och via vår kompetenta servicedesk. Binero Solutions är en del av Binero Group, som är en internationell leverantör av innovativa tjänster inom online marknadsföring, hosting och konsultverksamhet med cirka 150 medarbetare i Europa.

 

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu en IT-säljare för placering på huvudkontoret på Kungsholmen i Stockholm. Fokus är nyförsäljning av klient-IT-tjänster där du äger hela kedjan från ax till limpa och kan arbeta självständigt genom hela säljprocessen. Målet är att vägleda kunden fram till rätt lösning utifrån de förutsättningar som finns och på så sätt skapa långsiktiga relationer och ta ansvar för kunden på den fortsatta resan.  Du arbetar mot en personlig budget med telefon, e-post och webb som verktyg för att skapa möten med kunder. För att förstå och leverera rätt IT-lösningar och förstklassig service kommer du delta i interna och externa vidareutbildningar inom IT. Du kommer arbeta nära försäljningschefen och andra relevanta resurser i teamet för att skapa trygghet för dig, vilket i slutändan leder till bästa tänkbara lösning för kunden.   Det finns goda möjligheter att utvecklas både teknikmässigt, försäljningsmässigt samt
karriärmässigt!

Hos oss ingår du i en företagskultur som ständigt fokuserar på kundnytta, vilket vi är övertygade om är nyckeln till tillväxt både för våra kunder, vårt bolag och för dig som individ.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet är koncentrerat till värdeskapande försäljning mot nya kunder. Du kommer fokusera på vårt produktutbud av klientrelaterade IT-tjänster såsom supporttjänster med proaktiva åtgärder, säkerhetstjänster med bland annat antivirus och backup samt
e-postsystem som Office 365 och Hosted Exchange. Även andra klientrelaterade produkter som nätverk, trådlösa nätverk och fillagring ingår i detta område. Det kommer även i vissa fall att innefatta servrar, drift av servrar samt infrastrukturtjänster. Som säljare hos oss arbetar du med att utforma lösningar som bidrar till högsta möjliga kundnytta baserat på kundens krav och vår expertis.

Vi förväntar oss att du kommer med idéer och nya tankar kring försäljningen och dess processer för att utveckla bolaget och dig själv.

Rollen innebär ansvar för:

 • Bearbeta prospekt genom samtal, e-post och webb
 • Bearbeta inkomna leads från nya kunder
 • Driva försäljningen och självständigt föra dialog med kunden
 • Planera, genomföra och följa upp kundbesök
 • Identifiera kundbehov
 • Förmåga att förklara nyttan av tjänsterna på ett språk som kunden förstår
 • Arbeta fram lösningsförslag utifrån dialog med kund och hjälp av kollegor
 • Skapa offerter via interna system
 • Presentera, förhandla samt driva affärer till avslut
 • Delta i marknadsaktiviteter och säljkampanjer
 • Rapportera försäljningen till försäljningschef

 

Om dig

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av B2B försäljning inom klient-IT och/eller hostingbranschen.
Du är tävlingsinriktad, har högt ställda mål och är övertygad om att hårt arbete lönar sig. Du ser alltid till kundens bästa. Du arbetar självgående men har även lätt för att samarbeta i försäljningsteamet samt i tillfälliga konstellationer. Du gillar hög aktivitet på telefon, epost, nätverkande och förstår att  många möten med kunder kommer leda till bättre affärer. Du anser också att det är viktigt att analysera sitt arbete för att öka och förbättra sin träffsäkerhet.

Meriterande är även om du har eget nätverk från branschen samt relevanta utbildningar.

Den viktigaste egenskapen är förmågan att ta kontakt med ny tänkbara kunder och skapa relationer!

 


 

Start: Omgående med hänsyn till ev uppsägningstid.
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider, 08.00-17.00.
Plats: Stockholm.
Vi erbjuder goda lönevillkor i form av fast grundlön + förmånlig provision, kompetensutveckling samt övriga villkor enligt ö.k.

Kontaktperson:

Patrik Axelsson Försäljningschef
070 885 47 05 patrik.axelsson@binero.se
Skicka din ansökan, CV och personligt brev, till jobb@binerogroup.com