Säljare – Cloud Hosting

Binero Group söker en säljare för moln-tjänster!

Vi på Binero Group expanderar kraftigt och har flera nya tjänster som lanseras inom kort, bland annat inviger vi vårt nya datacenter i norra Stockholm runt sommaren. Toppmodernt och redo att fyllas på med kunder. Online Group är det Svenska lokala alternativet, till dem stora publika molnleverantörerna, med fokus på säkerhet, hållbarhet och personlig service.
Vi söker därför en resultatfokuserad och lösningsorienterad resurs som kan skapa affärsnytta för våra kunder och blivande kunder genom att erbjuda moderna och skalbara molnlösningar.

Var med och skapa magi och fortsätta bygget av Sveriges ledande hostingbolag tillsammans med människor som älskar sitt arbete. Vi har kul på jobbet och vill att du ska trivas!

Vår värdegrund:

Vi respekterar varandra
Vi delar med oss av vår kunskap
Vi uppmuntrar varandra när vi gjort något bra
Vi stöttar varandra
Vi firar när vi når framgångar

Binero Solutions är specialister inom hosting, drift och klient- IT. Vi tillhandahåller tjänster både på plats hos kunden, i molnet eller via hybridlösningar.  Fokus ligger på säkerhet, tillgänglighet och flexibilitet som paketeras på ett enkelt och förståeligt sätt för kunden. Binero Solutions består av varumärkena Externit, Levonline, Crystone och Space2u. Tillsammans skapar vi ett unikt erbjudande med det bästa från våra egna datacenter kombinerat med cloudlösningar och infrastrukturlösningar med möjlighet att koppla samman lokala kontor direkt i molnet. Vi tillhandahåller med andra ord ett komplett utbud av IT-tjänster för såväl det lilla som det stora företaget, och erbjuder support både på plats hos kunden och via vår kompetenta servicedesk. Online Group Enterprise Solutions är en del av Binero Group, som är en internationell leverantör av innovativa tjänster hosting och konsultverksamhet med cirka 70 medarbetare i Sverige.

Vi söker nu en IT-säljare för placering på huvudkontoret på Kungsholmen i Stockholm. Fokus är försäljning av komplexa hosting-tjänster där du äger hela säljprocessen från kartläggning och prospekting till genomförandet av affären. Målet är att vägleda kunden fram till rätt lösning utifrån de förutsättningar som finns och på så sätt skapa affärer, långsiktiga relationer och ta ansvar genom att hjälpa kunden att utveckla eller förbättra sin digitala resa.
Du arbetar mot en personlig budget med telefon, e-post och webb som verktyg för att skapa möten med kunder. För att förstå och leverera rätt IT-lösningar och förstklassig service kommer du delta i interna och externa vidareutbildningar inom IT. Du kommer arbeta nära försäljningschefen och andra relevanta resurser i teamet för att skapa trygghet för dig, vilket i slutändan leder till bästa tänkbara lösning för kunden.
Det finns goda möjligheter att utvecklas både teknikmässigt, försäljningsmässigt samt karriärmässigt!

Hos oss ingår du i en företagskultur som ständigt fokuserar på kundnytta, vilket vi är övertygade om är nyckeln till tillväxt både för våra kunder, vårt bolag och för dig som individ.

Arbetet är koncentrerat till värdeskapande försäljning mot nya kunder. Du kommer fokusera på vårt produktutbud som består av servrar, infrastrukturtjänster samt drift och underhåll av dessa system. Vi tillhandahåller en helhetslösning för små och medelstora företag och därför ingår det även en viss del försäljning av klientrelaterade IT-tjänster såsom supporttjänster med proaktiva åtgärder, säkerhetstjänster med bland annat antivirus och backup samt e-postsystem som Office 365 och hosted Exchange. Även andra klientrelaterade produkter som exempelvis nätverk, trådlösa nätverk och fillagring, ingår i detta affärsområde. Som säljare hos oss arbetar du med att utforma lösningar som bidrar till högsta möjliga kundnytta baserat på kundens krav och vår expertis.

Vi förväntar oss att du kommer med idéer och nya tankar kring försäljningen och dess processer för att utveckla bolaget och dig själv.

Rollen innebär ansvar för:

Bearbeta prospekt genom samtal, e-post och webb
Bearbeta inkomna leads från nya kunder
Driva försäljningen och självständigt föra dialog med kunden
Planera, genomföra och följa upp kundbesök
Identifiera kundbehov
Förmåga att förklara nyttan av tjänsterna på ett språk som kunden förstår
Arbeta fram lösningsförslag utifrån dialog med kund och hjälp av kollegor
Skapa offerter via interna system
Presentera, förhandla samt driva affärer till avslut
Delta i marknadsaktiviteter och säljkampanjer
Rapportera försäljningen till försäljningschef

Om dig

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av B2B-försäljning inom hosting och/eller IT-branschen med inriktning på klient.
Du är tävlingsinriktad, har högt ställda mål och är övertygad om att hårt arbete lönar sig. Du ser alltid till kundens bästa. Du arbetar självgående men har även lätt för att samarbeta i försäljningsteamet samt i tillfälliga konstellationer. Du gillar hög aktivitetsnivå på rätt saker och förstår att många möten med kunder, fysiska eller digitala, kommer leda till bättre affärer. Du anser också att det är viktigt att analysera ditt arbete för att öka och förbättra din träffsäkerhet.

Meriterande är även om du har eget nätverk från branschen samt relevanta utbildningar.

Den viktigaste egenskapen är förmågan att ta kontakt med nya tänkbara kunder och skapa relationer!

 

Start: Omgående med hänsyn till ev uppsägningstid.
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider, 08.00-17.00.
Plats: Stockholm.

Vi erbjuder goda lönevillkor i form av fast grundlön + förmånlig provision, kompetensutveckling samt övriga villkor enligt ö.k.

Kontaktperson:
Patrik Axelsson Försäljningschef
070 885 47 05 patrik.axelsson@binero.se
Skicka din ansökan, CV och personligt brev, till jobb@binerogroup.com