Junior driftstekniker

Är du Bineros nästa driftstekniker?
Ansök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@binerogroup.com

Om jobbet

Binero kommer inom kort att lansera Binero.Cloud – Sveriges vassaste infrastrukturlösning (IaaS) i molnet. Lanseringen kommer ske från vårt egna, nybyggda state-of-the-art datacenter i Stockholm dit vi även skall flytta vår övriga verksamhet.

Vi söker nu en junior driftstekniker som vill vidareutvecklas och lära sig i en modern, storskalig och mångsidig driftsmiljö!

Som junior drifttekniker arbetar du med hantering av incidenter i linux- och windowsbaserade system, support till våra större slutkunder via ticket, hantering av hårdvara (servrar och nätverksutrustning) i våra datacenter och leveranser av anpassade IT-lösningar enligt specifikation. Programmeringsvana (eller intresse för programmering) är alltid ett stort plus men inte ett krav.

Kompetenser

Du har erfarenhet av:

– Linux på instegsnivå, du har tidigare jobbat med linuxbaserade system eller har erfarenhet från att använda Linux i privat kapacitet.

– Windows server.

– Apache och/eller IIS.

– Grundläggande förståelse för tcp/ip och firewalling.

– Erfarenhet från någon sorts virtualisering, ex. vmware, KVM eller Hyper-V.

Det är meriterande (men ej ett krav) om du har erfarenhet av:

– CloudLinux

– F5

– Open Stat

– Puppet-automatisering

Som person är du analytisk samt initiativ- och ansvarstagande. Du har ett brinnande intresse för IT, Linux, teknik och internet och vill framför allt annat växa i din roll och lära dig nya och spännande saker!

Varför Binero?

Hos Binero jobbar ett antal mycket kunniga medarbetare med en storskalig och komplex driftsmiljö. Du får chansen att lära dig mycket av dina kollegor liksom att samla på dig erfarenheter från det mesta inom IT. Binero står just nu inför en spännande resa där driftsmiljön skall konsolideras ihop med systerbolagen i vårt egna, helt nybyggda state-of-the-art datacenter i Stockholm samtidigt som nya tjänster skall levereras och kvaliteten bibehållas. Du får arbeta i en oerhört spännande driftsmiljö med modern teknik där upptid är a och o och där du har stora möjligheter att vara med och påverka verksamheten. Läs gärna mer om vår nya IaaS-satsning på binero.cloud!

Övriga förmåner och information

Vår anställda har friskvårdsbidrag samt pensions- och sjukförsäkring. Det bästa vi vet är när våra anställda växer i sina roller och till det ändamålet erbjuder vi möjligheten att delta i relevanta bransch-seminarier liksom (per överenskommelse) utbildningar och certifieringar. Självklart får alla tekniker som vill även tillgång till en egen server i något av våra datacenter liksom vassa arbetsredskap!

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Alviksstrand i Stockholm med mycket goda kommunikationer via tunnelbana, buss och tvärbana.

Ansök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@binerogroup.com