Technical person for support and delivery

Har du en god förståelse kring hur en kundmiljö sätts upp avseende nätverk, virtuella servrar, Linux och Windows mm.

Ansök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@binero.se

Tjänstebeskrivning

Dina arbetsuppgifter är att bemanna vår support- och leveransavdelning. Dina arbetsuppgifter är att hantera ärenden som kommer in via telefon och e-post samt att, beroende på din kompetensprofil, utföra leveranser.

Du och dina kollegor i supporten kommer arbeta i ett team där ni tillsammans levererar högsta möjliga kvalitet till våra kunder och hela tiden arbetar för att komplettera varandras olika kompetenser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Kundsupport

Bineros kunder återfinns inom främst två produktkategorier: infrastruktur och klienttjänster. Supportens uppgift är att hjälpa kunderna inom dessa kategorier med användningen av våra tjänster, vilket kan handla om allt från att felsöka en webbserver i Linux till att skapa en ny användare i Office365.

Leverans

Beroende på din kompetensprofil kan ditt arbete även innefatta installation och leverans av nya tjänster, baserat på offertunderlag från vår försäljningsavdelning. Även dessa kan ligga inom båda kategorierna men i huvudsak infrastruktur. Du behöver därför ha god förståelse kring hur en kundmiljö sätts upp avseende nätverk, virtuella servrar, Linux och Windows mm.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss på Binero får du de verktyg som behövs för att uppnå dina mål. Vi erbjuder våra medarbetare utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi strävar alltid efter att våra medarbetare ska fortsätta att utvecklas. För oss är det viktigt att vara en organisation med högt i tak där allas kompetens tas tillvara för att alltid kunna leverera bästa möjliga kvalitet till våra kunder.

Många av oss som jobbar på Binero är mitt i livet med barn och allt vad detta innebär, därför är förståelsen för behov av flexibilitet hög. Vi jobbar normalt mån-fre 08–17 men erbjuder möjligheter till flexibel arbetstid om detta underlättar livspusslet. Vi har kontor i Stockholm, Kramfors och Örnsköldsvik.

Vem är du?

Vi tror att du är en problemlösare ut i fingerspetsarna och har fallenhet för att hantera kundrelationer via både telefon och e-post.

Kompetensnivån hos våra kunders användare varierar, därför bör du vara pedagogiskt lagd. Vi siktar alltid på att ge den bästa servicen och det kan stundtals vara ett högt tempo, du bör därför vara stresstålig, kunna prioritera och ha många bollar i luften. Som person är du utåtriktad, positiv, har lätt för att arbeta både i grupp och självständigt och driva egna projekt. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha ett starkt logiskt tänkande för att effektivt kunna felsöka och förebygga problem som kan uppkomma i systemen. Du har även en stor service- och ansvarskänsla.

Önskade kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete med teknisk support samt av att självständigt lösa inkommande ärenden.
• Några års erfarenhet av att arbeta i Windows, både server- och klient-OS.
• God erfarenhet av att arbeta med Linux.
• Bra förståelse för AD, Office365.
• Erfarenhet av att arbeta med olika molntjänster (AWS, Azure, OpenStack etc.)
• Generellt väldigt god förståelse av IT och drift.
• Meriterande med kunskap inom programmering
• Hög social förmåga och en vilja att hjälpa människor

Om Binero

Binero är ett bolag som levererar infrastrukturtjänster till kunder över hela världen. Vi har idag ca 750 kunder och är på väg in i en kraftig tillväxtresa. Vi har sedan våren 2019 ett av världens miljövänligaste datacenter i vår produktportfölj och har en väldigt spännande framtid som leverantör av colocation och molnlösningar (privat/publikt/hybrid). Vi har dels egna molntjänster baserade på OpenStack och VMware, men levererar även tjänster i andra molnlösningar som AWS.

Vi är ca 30 anställda fördelade på våra tre kontor.

Anställningstyp

Provanställning

Anställningsgrad

Heltid

Arbetsplats/placeringsort

Då vi på Binero jobbar inom IT och främst internetbaserade tjänster ser vi det som vår skyldighet att leva som vi lär, därför är du och din kompetens viktigare för oss än var du bor.

Av sociala skäl ser vi dock gärna att du bor i närheten av Kramfors eller Stockholm för arbete och umgänge på något av våra kontor.

Ansök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@binero.se